default-image

Φοβερή... εκκίνηση για τη Μάντσεστερ Γ.

Αθλητισμός
Φοβερή... εκκίνηση για τη Μάντσεστερ Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, θυμίζοντας, επιτέλους ποια είναι, η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε «αέρας» από το Μπόρνμουθ και επικρατώντας άνετα 3-1 της ομώνυμης ομάδας στην πρεμιέρα της Premier League, έδειξε έτοιμη για σπουδαία πράγματα φέτος!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», με ολοφάνερη τη «σφραγίδα» του Πορτογάλου τεχνικού τους στο παιχνίδι τους, εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας με τον Μάτα και… καθάρισαν τη νίκη στο δεύτερο, με τους Ρούνεϊ και Ιμπραΐμοβιτς! Ο Σουηδός, δε, βρήκε δίχτυα, αφενός στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, αφετέρου σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά το τέρμα του στο Community Shield απέναντι στη Λέστερ!

Πάντως, πέρα από την ευκαιρία του αρχηγού, Γουέιν Ρούνεϊ, στο 27', στο α' μέρος φάσεις έβγαιναν με το… σταγονόμετρο, ο Μάτα, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό, διπλό λάθος του Φράνσις και άνοιξε το σκορ στο 40'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πια, ανέλαβαν ο δράση ο… παλιός και ο νέος! Ο Ρούνεϊ, που έχασε και άλλη, τεράστια ευκαιρία στο 51', «έγραψε» το 2-0 στο 59' με κοντινή κεφαλιά, για να έρθει ο «Ίμπρα» και να κάνει το 3-0 στο 64' με ωραίο, συρτό σουτ, εκτός περιοχής. Το μόνο που κατάφερε η Μπόρνμουθ ήταν να μειώσει στο 69' με πανέμορφο γκολ του Σμιθ, στη συνέχεια πίεσε μήπως μειώσει περαιτέρω και αγχώσει τη Γιουνάιτεντ, ο Ντε Χέα, όμως, ήταν εκεί, κρατώντας το τελικό 1-3.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Μπόρουτς, Φράνσις, Κουκ, Σμιθ, Ντάνιελς, Σέρμαν, Άρτερ, Κουκ (81' Γκραντέλ), Άιμπ (68' Αφόμπε), Κινγκ, Γουίλσον (68' Γκράμπαν).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπλιντ, Μπαγί, Σο, Φελαϊνί, Ερέρα, Μάτα (75' Μχιταριάν), Ρούνεϊ (89' Ντεπάι), Μαρσιάλ (85' Σνάιντερλεν), Ιμπραΐμοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News