Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Σε κάποιους τομείς χρειάζεται βελτίωση"

Καλές και κακές στιγμές είχε ο ΟΦΗ στο φιλικό με τον Κισσαμικό, όπως τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας, οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα μπαίνει πλέον στο βασικό μοντάρισμα.

Αναλυτικά: «Εχουμε μια νέα ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Εχουμε όμως ακόμη ελλείψεις σαν ομάδα. Να μην έχουμε αλλους τραυματισμους είναι το θέμα. Αυτήν την εποχή πρέπει να παίζουμε φιλικά παιχνίδια. Εχουμε τελειώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και μπαίνουμε πλέον στο μοντάρισμα της ομάδας. Παίξαμε με ένα καλό αντίπαλο, μια ομάδα Β' Εθνικής και είναι καλό να δίνουμε τέτοια φιλικά με ομάδες της ιδιας κατηγορίας με εμάς».

Για τα μεταγραφικά, ανέφερε πως «χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες ακόμη και μακάρι να βρούμε αυτό που θέλουμε. Γιατί με ένα καλό ποδοσφαιριστή ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος υπογράμμισε: «Θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με μια ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Η Β' Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος για καμία ομάδα. Εμείς θα έχουμε στόχο και φέτος η ομάδα να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Εχουμε το περιθώριο να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Οι ομάδες που βλέπουμε σήμερα δεν θα έχουν καμία σχέση όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Σχόλια