default-image

Εκπληκτικός αγώνας στη δισκοβολία, νικητής ο Χάρτινγκ

Αθλητισμός
Εκπληκτικός αγώνας στη δισκοβολία, νικητής ο Χάρτινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα για τη δισκοβολία, ο Γερμανός Κρίστοφ Χάρτινγκ έστειλε στην τελευταία του προσπάθεια τον δίσκο στα 68,37μ. και… εκτοπίζοντας τον μεγάλο Μαλακόφσκι στη 2η θέση, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Ο αγώνας ήταν, απλά, καταπληκτικός, με τον Πολωνό να είναι πρώτος από την 1η έως και την 5η προσπάθεια, ξεκινώντας με 67,37μ. και κάνοντας καλύτερη βολή στην τρίτη προσπάθειά του με 67,55μ. Εκεί, όμως, που όλα έδειχναν πως έχουν κριθεί, ο Χάρτινγκ -που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν εκτός βάθρου, στην 4η θέση!- έστειλε στην τελευταία του προσπάθεια τον δίσκο να… πετάξει στα 68,37μ. και κάνοντας ατομικό ρεκόρ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Στη δική του τελευταία προσπάθεια, αμέσως μετά, ο Μαλακόφσκι δεν κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση του 26χρονου Γερμανού και όπως και στο Πεκίνο, έμεινε στη 2η θέση (ήταν 7ος στο Λονδίνο).

Τρίτος, δε, ήταν άλλος ένας Γερμανός, ο Ντάνιελ Γιαζίνσκι, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο επίσης με την τελευταία βολή του, στα 67, 05μ., αφήνοντας εκτός βάθρου τον Εσθονό Μάρτιν Κούπερ, που… το πίστεψε όταν έκανε 66,58μ. ΚΑΙ αυτός στο τέλος, μένοντας, τελικά, όμως, τέταρτος.

Όσο για τον Κύπριο Απόστολο Παρέλλη, τερμάτισε στην 8η θέση με βολή στα 63,72μ., μία επίδοση που αποτελεί, φυσικά, μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News