Αθλητισμός

Νέα συμβόλαια για τέσσερις στον ΟΦΗ

Προσέχει για να έχει ο ΟΦΗ, ο οποίος προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών του.

Πιο συγκεκριμένα οι Αντώνης Μπουρσέλης (22 ετών), Γιάννης Δερμιτζάκης (24 ετών), Γιάννης Κοιλιάρας (28 ετών) και Μανόλης Φαζός (21 ετών) υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον ΟΦΗ διάρκειας 2 και τριών ετών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ «τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αποδέχθηκαν την πρόταση της κρητικής ομάδας, ώστε να επεκτείνουν απο τώρα την συμφωνία τους με τον ΟΦΗ, για περισσότερα χρόνια, από ότι είχε αρχικά συμφωνηθεί μαζί τους.

Πρόκειται για τους Αντώνη Μπουρσέλη, Γιάννη Δερμιτζάκη, Μανόλη Φαζό και Γιάννη Κοιλιάρα.

Η αρχική συμφωνία με τους παίκτες ήταν για ένα χρόνο, όμως μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αποδέχθηκαν να παραμείνουν στην κρητική ομάδα, από 2-3 χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι Αντώνης Μπουρσέλης (22 ετών), Γιάννης Δερμιτζάκης (24 ετών), Γιάννης Κοιλιάρας (28 ετών) συμφώνησαν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο για 3 χρόνια, ενώ ο Μανόλης Φαζός (21 ετών) για δυο χρόνια».

«Τους πιστεύουμε και πιστεύουν  και αυτοί σε εμάς»

Eκ μέρους των μετόχων του ΟΦΗ, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο οποίος έκανε τις συζητήσεις με τους παίκτες και ολοκλήρωσε τη συμφωνία μαζί τους, ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, γιατί πιστεύουν σε εμάς και την ομάδα μας, όπως πιστεύουμε και εμείς σε αυτούς».

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες αυτοί , που είχαν συμφωνήσει αρχικά για ένα χρόνο, επρόκειτο τον Ιανουάριο να συζητήσουν ξανά με την διοίκηση του ΟΦΗ την επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά τελικά η διοίκηση του ΟΦΗ αποφάσισε να ολοκληρώσει απο τώρα την κίνηση επέκτασης της συνεργασίας, καθώς πιστεύει σε αυτά τα παιδιά.

Σχόλια