default-image

Ευχές του Σταύρου Κοντονή στους Έλληνες αθλητές

Σπορ
Ευχές του Σταύρου Κοντονή στους Έλληνες αθλητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, επέστρεψε από το Ρίο, όπου παρακολούθησε τις πρώτες προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Με την επιστροφή του θέλησε να συγχαρεί όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα του Ρίο, ενώ εξήρε το άριστο κλίμα στην ελληνική Ολυμπιακή ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού:

«Με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας των 31ων ολυμπιακών αγώνων του Ρίο αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που συμμετείχαν ως σήμερα στη διοργάνωση, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και το ήθος που επέδειξαν φορώντας το εθνόσημο.

Πέραν των δύο μεταλλίων της Άννας Κορακάκη, που πέτυχε να μπει στο «πάνθεον» των χρυσών Ολυμπιονικών και γέμισε χαρά και περηφάνια την ελληνική κοινωνία, η Ελλάδα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας, κατάφερε να παρουσιάσει Ολυμπιακή ομάδα προσηλωμένη στην

αποστολή της, με αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα και έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία για επιπλέον μεγάλες διακρίσεις.

Οφείλω επίσης να εξάρω το άριστο κλίμα στην ελληνική Ολυμπιακή ομάδα και τις υποδειγματικές σχέσεις και συμπεριφορές στήριξης μεταξύ των αθλητών, δείγμα της ποιότητας και της αθλητικής παιδείας όλων αυτών των παιδιών.

Εύχομαι ανάλογη συνέχεια με επιτυχίες, πάντα βέβαια μέσα στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και των «καθαρών» αγώνων, στοιχεία που αποτελούν κεντρική προτεραιότητα στον Αθλητισμό για την Κυβέρνηση.

Επιθυμώ τέλος να εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήρια της Κυβέρνησης και στον Παναγιώτη Κίτσιο, για την παγκοσμίου κύρους εύφημο μνεία που κέρδισε πρόσφατα στην Ολυμπιάδα Φυσικής.

Είναι μια ακόμα εξαιρετικά σπουδαία διεθνής διάκριση ενός ελληνόπουλου σε έναν άλλον στίβο, τον στίβο των επιστημών, που μας δίνει μεγάλο κουράγιο και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News