default-image

Δώρο μία εμφάνιση από την Στουτγκάρδη στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Δώρο μία εμφάνιση από την Στουτγκάρδη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξέχασαν τον ΟΦΗ οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης, οι οποίοι βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο προ ημερών έχοντας επαφή με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας.

Σήμερα, λοιπόν, έφτασε στα γραφεία του ΟΦΗ μια πλήρη εμφάνιση ομάδας, προσφορά ενός από τους κεντρικούς χορηγούς της Στουτγκάρδης, την οποία και θα διαθέσουν στην Κ-19 του ΟΦΗ, ως μέρος του αθλητικού υλικού που θα χρησιμοποιήσει φέτος,  η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η προσφορά έγινε από τον GERT RIEHM, ιδιοκτήτη της Γερμανικής αθλητικής εταιρείας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην πρόσφατη επίσκεψη των στελεχών και χορηγών της Στουτγκάρδης σε αυτό!

Ο ΟΦΗ με επιστολή του ευχαρίστησε τον Γερμανό επιχειρηματία για την ευγενική προσφορά του προς τον ΟΦΗ και τον κάλεσε ξανά στο Ηράκλειο, τόσο στο αθλητικό κέντρο, όσο και στο γήπεδο της ομάδας (Γεντί Κουλέ) σε κάποια από τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την επικοινωνία με τους ανθρώπους της Στουτγκάρδης με στόχο αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα, ενώ ισχύει πάντα η πρόσκληση που έχει απευθύνει ο ΟΦΗ στη Γερμανική ομάδα, για την αξιοποίηση του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, είτε για προετοιμασία, είτε για φιλικά παιχνίδια, είτε για τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο προπονητής της Κ-19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, ο τεχνικός διευθυντής Μηνάς Πίτσος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Γαυγιωτάκης, παραλαμβάνουν την αθλητική εμφάνιση για την Κ-19 του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News