default-image

Κορακάκη:"Γκρέμισαν" τείχη και στην Θεσσαλονίκη (video)

Αθλητισμός
Κορακάκη:"Γκρέμισαν" τείχη και στην Θεσσαλονίκη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο περασμένα στον λαιμό της έφτασε στην Ελλάδα το «χρυσό» κορίτσι, η Αννα Κορακάκη.

Λίγο πριν τις 17:00 προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, μαζί με τον πατέρα της (και προπονητή της) Τάσο. Την υποδέχθηκαν η μητέρα της, ο αδελφός της και φίλοι της οι οποίοι φόρεσαν τόσο στην χρυσή Ολυμπιονίκη όσο και στον πατέρα της δύο κότινους ελιάς.

Σε δηλώσεις της η Αννα Κορακάκη τόνισε για μια ακόμη φορά πόσο χαρούμενη αισθάνεται και πόσο της έλειψε η Ελλάδα και η οικογένειά της.

Σχολιάζοντας την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου όπου έκανε προπόνηση, τόνισε: «Με απογοήτευσε η κίνηση ήταν πολύ αιφνίδια και έγινε με πολύ βίαιο τρόπο». Νωρίτερα από το Ελ. Βενιζέλος είχε δηλώσει επίσης:

Η 20χρονη Ολυμπιονίκης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της για το γεγονός πως χωρίς να ενημερωθεί, γκρεμίστηκε το σκοπευτήριο, στο οποίο προπονούνταν.

«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα».

Μετά την θερμή υποδοχή, η Αννα Κορακάκη και οι γονείς της θα πάνε στην Δράμα - τόπο διαμονής τους - όπου και θα γίνει τρικούβερτο γλέντι.  

Η μητέρα της εμφανώς συγκινημένη ζήτησε να αφήσουν το παιδί της να ξεκουραστεί ενώ για τις υποσχέσεις που πήρε η Ολυμπιονίκης από την Πολιτεία απάντησε χαρακτηριστικά: «Υποσχέσεις δίνουν, το θέμα είναι να δούμε αν θα τις τηρήσουν».

Αμέσως μετά, όλοι μαζί μπήκαν στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για την ιδιαίτερη πατρίδα τους και τόπο διαμονής τους, την Δράμα, όπου αναμένεται νέα, θερμή υποδοχή στην «χρυσή» Ολυμπιονίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News