Αθλητισμός

Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή της Κορακάκη

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση τη χρυσή Ολυμπιονίκη στα 25 μέτρα πιστόλι, Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφθασε στο "Ελ. Βενιζέλος" με πτήση απ' τη Ρώμη. Εκεί την περίμενε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος και της προσέφερε μία τεράστια ανθοδέσμη.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Πιστεύω πως θα μου πάρει λίγο καιρό. Ήταν όνειρο ζωής. Πάντα το ονειρευόμουν, ακόμα κι όταν δεν ήμουν αθλήτρια. Πάντα θαύμαζα τους Ολυμπιονίκες. Προσωπικά, έχω κάνει την μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορούσα. Εκπληρώθηκε το όνειρό μου", ανέφερε μεταξύ άλλων η 20χρονη πρωταθλήτρια.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε: "Κατόρθωσε και έκανε το όνειο πραγματικότητα. Είναι παράδειγμα για όλους τους νέους ανθρώπους για όσα περνάει η πατρίδα. Να αναμετρηθούμε με τις δυσκολίες. Μπορούμε να κερδίσουμε και τη συνολική νίκη για την πατρίδα και την προσωπική του καθενός. Η Άννα είναι το παιδί όλων των Ελλήνων. Η πολιτεία οφείλει να φτιάξει τα προβλήματα όχι λόγια αλλά πράξεις".

Η Κορακάκη μαζί με τον πατέρα της θα παραμείνουν για λίγες ώρες στην πρωτεύουσα και έπειτα θα "πετάξουν" για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσουν στις 17:00.

Πηγή: www.contra.gr

Σχόλια