default-image

Υπέγραψε ο Ράντι: "Άνοδο με τον ΟΦΗ"

Αθλητισμός
Υπέγραψε ο Ράντι: "Άνοδο με τον ΟΦΗ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Ιμπάν Ράντι Ιγιάνγκα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και το θέμα «έκλεισε» τυπικά, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει μια ακόμη επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Ο ίδιος ο παίκτης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την συνεργασία: «Βλέπω ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, θέλουν να φέρουν ξανά την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ και για το λόγο αυτό, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν. Έπαιζα στην Α' κατηγορία της Κύπρου και θέλω με τον ΟΦΗ να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκ Ελλάδος. Για αυτό το λόγο ήρθα».

Μάλιστα στάθηκε στην ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο: «Ξέρω τα πάντα για τον ΟΦΗ. Έπαιξα στην Ελλάδα και ξέρω ότι είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες, με ένα φανταστικό γήπεδο και ένα υπέροχο κόσμο. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής».

Στο πρωτάθλημα της Football League έχει αγωνιστεί ξανά με Φωκικό και Ηρακλή Ψαχνών, με τον Ράντι να υπογραμμίζει: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θέλει προσοχή. Ειδικά τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, θέλουν πολύ προσοχή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Έτσι θα τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News