default-image

Η "λιτή" απάντηση της Κορακάκη στο tweet του Τσίπρα (video)

Αθλητισμός
Η "λιτή" απάντηση της Κορακάκη στο tweet του Τσίπρα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χρυσή Ολυμπιονίκης που την Τρίτη το βράδυ κράτησε όλη την Ελλάδα με κομμένη την αναπνοή και τελικά ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο των αγώνων στο Ρίο, δέχτηκε όπως γίνεται κάθε φορά μπαράζ συγχαρητηρίων μετά το θρίαμβο.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια στη νεαρή αθλήτρια της σκοποβολής και να εκφράσει υπερηφάνεια για τη νίκη. «Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, 'Αννα!», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο twitter για το χρυσό μετάλλιο της 'Αννας Κορακάκη. Αυτό το μήνυμα ήταν το μοναδικό στο οποίο απάντησε η ελληνίδα αθλήτρια για την οποία από χθες γράφονται διθύραμβοι:

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της Άννας Κορακάκη λένε στο αθηναϊκό πρακτορείο ότι δημοτικά συνεργεία, το πρωί, πριν από τον τελικό του αγωνίσματος των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, κατεδάφισαν την πρόχειρη κατασκευή έξω από τη Δράμα, στην οποία έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη. Δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι να υποθέσουν. Μήπως, είχε άραγε η πόλη άλλο καλύτερο σκοπευτήριο; Μήπως για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα των ΜΜΕ, μήπως να μη δοθεί αρνητική εικόνα για την πόλη, τώρα που όλα τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω στη χρυσή πρωταθλήτρια; Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, επιμονής, κόπου, προσπάθειας, στη σκιά, «ποιος αλήθεια νοιάστηκε;». Μήπως τα ΜΜΕ που εδώ και τρεις μέρες επιδεικνύουν εξαιρετικό ενδιαφέρον ; Η μητέρα της Άννας Κορακάκη, η Φωτεινή, δε μπορεί να μην εκφράσει ένα πικρό παράπονο, που την «πνίγει» όλα αυτά τα χρόνια.

«Θέλω να πω ένα παράπονο και δικό μου, θεωρώ και όλων των παιδιών που ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα... Σας είπα, η Άννα έχει απίστευτες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά λοιπόν «κρεμόμασταν» στα δελτία ειδήσεων να ακούσουμε μια απλή αναφορά, τίποτε παραπάνω, μια απλή αναφορά... Τίποτε, ούτε αυτό, ούτε μια αναφορά, μόνο για το ποδόσφαιρο ακούμε...» λέει η μητέρα της χρυσής πρωταθλήτριας.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_lynl1s0s/

Πηγή: lifo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News