default-image

Μιλάει με Παπαστεριανό και Ιβοριανό στράικερ

Αθλητισμός
Μιλάει με Παπαστεριανό και Ιβοριανό στράικερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ «φουλάρουν» για τα μεταγραφικά και πλέον δείχνει δεδομένο, ότι θα γίνουν τουλάχιστον δύο ακόμη προσθήκες, χωρίς να αποκλείεται και κάτι… έξτρα.

Άλλωστε πάντα αυτή την περίοδο υπάρχουν περιπτώσεις που προκύπτουν, αλλά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές.

Στην παρούσα φάση, οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, με σχετικές εισηγήσεις από το Νίκο Νιόπλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν.Κ» σε πρώτο πλάνο για τη μεσαία γραμμή είναι ο Μανόλης Παπαστεριανός. Ο Έλληνας κεντρικός χαφ έχει στοιχεία που αρέσουν στην τεχνική ηγεσία και λέγεται ότι έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών. Ο 29χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη στα τέλη Μαΐου και είναι από τις περιπτώσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή, ακολούθησε ο Άρης και ένα μικρό πέρασμα από την Ρουμανία.

Ο Παπαστεριανός έχει τα στοιχεία που ψάχνει η ομάδα του Ηρακλείου, καθώς μπορεί να βοηθήσει στον ανασταλτικό τομέα, ενώ έχει και δημιουργικές αρμοδιότητες. Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στη σχετική λίστα, ενώ οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μάλλον σύντομα.

Έχουν βρει επιθετικό...

Σε ότι αφορά τώρα την επίθεση, οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει κύκλο συζητήσεων με τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο άναψε το «πράσινο φως» ο Νίκος Νιόπλιας. Η περίπτωση του ξεχώρισε μέσα από αρκετές προτάσεις και δεν αποκλείεται ως το τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στράικερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, που όμως έχει πορτογαλικό διαβατήριο, έχοντας αγωνιστεί στη συγκεκριμένη χώρα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

Επίσης, έχει περάσει από την Κύπρο για δύο χρόνια, αλλά και από το πρωτάθλημα Γεωργίας. Πρόκειται για υψηλόσωμο και δυνατό στράικερ, που την περυσινή σεζόν είχε εννέα γκολ ενεργητικό στην ομάδα που αγωνίστηκε. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις με εκπρόσωπο του και ίσως υπάρχει οριστική κατάληξη.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News