default-image

Σημαντικό βήμα για το γήπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αθλητισμός
Σημαντικό βήμα για το γήπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον ΟΦΗ στην Περιφέρεια Κρήτης, για το γήπεδο του Ερασιτέχνη στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Ουσιαστικά μπήκαν οι βάσεις για να αποκτήσει το σωματείο ένα σύγχρονο χώρο άθλησης, όπου θα μπορούν να στεγαστούν αρκετά τμήματα της ακαδημίας. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης ενημερώθηκαν για τις μέχρι τώρα ενέργειες σχετικά με την αναμόρφωση του γηπέδου και την επαναλειτουργία του. Το παρών από πλευράς ΟΦΗ έδωσαν: το μέλος του Ερασιτέχνη και έφορος των Ακαδημιών Κώστας Ζερβάκης, το μέλος του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος εγκαταστάσεων Αντώνης Κοτσιφάκης, ο πρόεδρος του ΟΦΗ '94 Γιάννης Φασομυτάκης και ο Γιώργος Κουτεντάκης εκ μέρους της Επιτροπής Ακαδημίας.

Ο κ. Κοτσιφάκης έκανε την σχετική ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες και πλέον με την σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, η δημιουργία του γηπέδου μπαίνει στο τελικό στάδιο. Τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα υπάρξουν συναντήσεις με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης για να προχωρήσει το έργο. Μετά τη συνάντηση οι άνθρωποι της Ακαδημίας του ΟΦΗ πρόσφεραν στον Σταύρο Αρναουτάκη και το Νίκο Συριγωνάκη δύο φανέλες του ΟΦΗ με τα ονόματά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News