default-image

Φιλική νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 σε φιλικό παιχνίδι του Παναιτωλικού, δείχνοντας για ακόμη ένα ματς πολύ καλό πρόσωπο. Όσον αφορά τους Αγρινιώτες, προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους.

Το ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, κυρίως με μακρινά σουτ. Στο 21' ο ΠΑΣ άγγιξε το γκολ αλλά η κεφαλιά του Σκόνδρα έπειτα από το κόρνερ του Κούτρη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Πέδρο Κόντε από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 37' δε ο Ισπανός φορ έκανε μια εξαιρετική κεφαλιά αλλά ο Κυριακίδης κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στην επανάληψη και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξή της, ο Παναιτωλικός είχε την καλύτερη στιγμή του όταν ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παπάζογλου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης είπε εκ νέου «όχι» στον Γιάκο και τελικά στο 63' ο ΠΑΣ πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Οι Ηπειρώτες αναπτύχθηκαν πολύ καλά από τα αριστερά, ο Πέδρο Κόντε έκανε τη σέντρα και ο Μαμπουλού με πλασέ έκανε το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Σκόνδρας, Κόντε, Μαμπουλού, Μαυροπάνος.

Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Γιάκος, Φερφελής, Δώνης, Λίλα, Μασούρας, Μπουκουβάλας, Ζιώγας, Ψαρράς Ι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ροντρίγκεζ, Κούσας, Μουνιόζ, Φερέιρα, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι, Τσοκάνης, Μύγας, Ουάρντα.

Έπαιξαν και οι: Κουτρομάνος, Μάλης, Ρόσα, Τομάν, Βακράκος, Ρότσα, Κολοβούρης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μιχάι, Βασιλούδης, Περέιρα.

AddThis Sharing Buttons

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News