Αθλητισμός

Το Ρέθυμνο Cretan Kings στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αγάπης και ελπίδας πραγματοποιείται έως και σήμερα στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Ένα διήμερο γεμάτο με δραστηριότητες και παιδικά χαμόγελα, το οποίο οργάνωσε το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανεμόμυαλοι Club» για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings έδωσε το «παρών» σε αυτή την σπουδαία κοινωνική προσπάθεια στηρίζοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Καλαϊτζάκης και Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, οι παίκτες Ηλίας Θεοδωρίδης, Γιάννης Παναρετάκης, Γιάννης Πατάτας, Δημήτρης Τζαγκαράκης και Γρηγόρης Λαγουδάκης, ο Αγορίνος και γενικά όλη η ομάδα ήταν παρόντες και μέσα σε ένα μίνι γήπεδο μπάσκετ που στήθηκε στον Κήπο έπαιξαν με εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν εκεί, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει όσους διοργάνωσαν, βοήθησαν και στήριξαν αυτή τη γιορτή και δηλώνει πάντα παρούσα σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ και την ευαισθησία αυτής της πόλης.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου

* Ώρα Έναρξης: 20:00

Παραδοσιακή Κρητική βραδιά με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημά του: Μαρεντάκη Νίκο, Κοζωνάκη Κανάκη, Πιτροπάκη Χαράλαμπο. Θα τον συνοδεύσουν χορευτές των παιδικών τμημάτων του «Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης»!

Τη μουσική επιμέλεια και την παρουσίαση την έχει ο Black Jockey.

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχόλια