default-image

Δεν αλλάζει προς το παρόν η Ferrari

Αθλητισμός
Δεν αλλάζει προς το παρόν η Ferrari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιταλική φίρμα δεν σκοπεύει να λανσάρει μια ακόμη πιο... σπέσιαλ έκδοση της FXX K και διαψεύδει τις αρχικές φήμες για την έλευση της Evoluzione, τουλάχιστον για την ώρα.

Με 1.050 ίππους και περισσότερα από 900 Nm ροπής, η Ferrari FXX K είναι η σκληροπυρηνική «αδερφή» της LaFerrari και προορίζεται αποκλειστικά για χρήση πίστας! Πριν από μερικές εβδομάδες, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την έλευση μιας ακόμη πιο ειδικής έκδοσης του μοντέλου, με το όνομα Evoluzione.

Σύμφωνα με τον Ενρίκο Γκαλιέρα, στέλεχος της φίρμας και ειδικό στην «σπέσιαλ» σειρά XX, δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο για την ώρα, όμως όταν τελειώσουν και οι FXX K φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους, σκοπεύουν να την κάνουν ακόμη καλύτερη καθώς όπως λένε, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μάλιστα, ο Γκαλιέρα λέει: «Ξέρεις, η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι όταν λανσάρουμε ένα νέο προϊόν, ξεκινάμε αμέσως τη δουλειά ώστε να δούμε το πώς μπορεί να βελτιωθεί! Αν βρούμε κάτι που θα φέρει μεγάλες διαφορές θα αξιολογηθεί, όμως για την ώρα, δεν έχουμε τίποτα».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News