Αθλητισμός

Ανέστης: Και τώρα πάμε για πρωτάθλημα

«Η ΑΕΚ πάντα θέτει υψηλούς στόχους και πάνω σε αυτούς δουλεύει για την εκπλήρωσή τους έως το τέλος της χρονιάς. Αναμφίβολα η ήττα από τη Σεντ Ετιέν δεν ευχαριστεί κανέναν μας. Προσπαθήσαμε πολύ για την πρόκριση και στους δύο αγώνες, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στην Αθήνα. Προχωράμε, το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό. Ποτέ ένας αποκλεισμός δεν χαροποιεί, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε με μεγαλύτερη ακόμη ένταση και αφοσίωση, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη μέγιστη δυνατή επιβράβευση όταν κλείσει η περίοδος, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Tα λόγια ανήκουν στον Γιάννη Ανέστη που παραχώρησε συνέντευξη σε αθηναϊκή κυριακάτικη εφημερίδα...

Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου στο ματς με την Σεντ Ετιέν ανέφερε: «Ο κόσμος μας είναι πάντα στο πλευρό μας και πραγματικά το χειροκρότημά του στο φινάλε είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή. Με την παρουσία του σε κάθε παιχνίδι μας, είναι δεδομένο ότι γινόμαστε πιο δυνατοί και ζωντανοί και ελπίζω και εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, προσπαθώντας κάθε φορά να τους προσφέρουμε χαρές και επιτυχίες».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Γνωρίζω ποια είναι τα υπέρ και τα κατά μου και πάνω σ΄ αυτά δουλεύω, με μοναδικό σκοπό να βοηθάω την ομάδα μου».

Σχόλια