Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Καλύτερη εικόνα όσο δουλεύουμε"

Ικανοποιημένος ο Νίκος Νιόπλιας από την παρουσία του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, που έγινε εν μέσω δυνατών προπονήσεων.

Μάλιστα τόνισε ότι όσο περνάνε οι εβδομάδες, η ομάδα θα… φρεσκάρεται και θα είναι ακόμη καλύτερη: «Το φιλικό αυτό ήταν μια συνέχεια της πρωινής προπόνησης που κάναμε, η οποία ήταν πολύ δυνατή. Η μέρα δεν πήγε χαμένη όπως φάνηκε. Σιγά-σιγά, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Μόλις φρεσκαριστούμε σαν ομάδα, γιατί ακόμη κάνουμε σκληρή προπόνηση, θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα. Το παιχνίδι αυτό το είδαμε σαν μια καλή και δυνατή προπόνηση, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Εύχομαι στον Ερμή καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους του».

Για τα μεταγραφικά θέματα του ΟΦΗ ανέφερε: «Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά περιμένουμε ακόμη 2-3 σημαντικές επιλογές. Το πρωτάθλημα, θα είναι δύσκολο, έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδος, οπότε χρειαζόμαστε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ερμή, Γιώργος Πετράκης υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα της ομάδας μου, απέναντι σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο ΟΦΗ έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο. Θα πρωταγωνιστήσει και του εύχομαι να πάρει και το πρωτάθλημα. Χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή, όπως ξέρουν ο προπονητής και η διοίκηση».

Ο τεχνικός του Ερμή ανέφερε ακόμη ότι η ομάδα του έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μέσο και πρώην παίκτη του ΟΦΗ, Φαμπίνιο.

Σχόλια