default-image

Πρεμιέρα με νίκη... ανατροπής για την Εθνική πόλο στο Ρίο

Σπορ
Πρεμιέρα με νίκη... ανατροπής για την Εθνική πόλο στο Ρίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απέφυγε το μεγάλο κάζο, όταν αποφάσισε να παίξει σαν Εθνική! Η ομάδα πόλο των ανδρών βρέθηκε μπροστά στο φάσμα μιας απρόσμενης ήττας (όταν έχανε 7-4), ωστόσο σοβαρεύτηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο και επικράτησε 8-7 της Ιαπωνίας, μπαίνοντας με το δεξί στο τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κάπως έτσι πήραμε μια… τεράστια (όχι βάσει αντιπάλου, αλλά βάσει του πώς εξελίχθηκε ο αγώνας) νίκη, με την γαλανόλευκη να αντιμετωπίζει το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας (8/8, 15:00) την Σερβία, που σήμερα ήρθε ισόπαλη 13-13 με την Ουγγαρία.

Οι Βλαχόπουλος και Χρήστος Αφρουδάκης έβαλαν μπροστά την Ελλάδα με σκορ 2-0, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη… Προβλήματα στην άμυνα, χωρίς λύσεις στην επίθεση και η αδύναμη Ιαπωνία μπήκε στο «κόλπο» μειώνοντας σε 4-3 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Βλάχου, που δεν σκόραρε καθόλου(!), ενώ δέχθηκε και τέσσερα τέρματα, με αποτέλεσμα οι Ασιάτες να σοκάρουν για την καλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, προηγούμενοι 7-4!

Ωστόσο, η Εθνική… απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην τελευταία περίοδο του αγώνα, όπου έτρεξε επιμέρους σκορ 4-0 και έφτασε στη νίκη με μεγάλη ανατροπή. Επωφελήθηκε τις ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω, δεν επέτρεψε στους Γιαπωνέζους να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία μας και ο Μυλωνάκης στο τελευταίο λεπτό υπέγραψε το 8-7 και δεν άφησε να χαθούν βαθμοί… εκτός προγράμματος.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News