Αθλητισμός

Ο "έλεγχος" για στράικερ, Ράντι και... αυτοπρόταση Ορτέγκα

Το επόμενο 10ήμερο είναι καθοριστικό για τις μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ, που οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους. Βέβαια, όσο η περίοδος ενίσχυσης είναι "ανοιχτή", κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, αν προκύψει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Αυτή τη στιγμή όμως, η ομάδα του Ηρακλείου έχει εστιάσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό κορυφής, όλα δείχνουν ότι είναι η υπόθεση που θα "τραβήξει". Ο Νίκος Νιόπλιας και η διοίκηση θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι παίκτες που έχουν προταθεί περνούν από... κόσκινο. Ο Κάρλος Κόστλι ήταν (και ίσως παραμένει) ψηλά στη λίστα, όμως ούτε και χθες έγινε κάποια "κρούση" από τον εκπρόσωπό του, παρόλο που στην ομάδα του Ηρακλείου περίμεναν την απάντησή του.

Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" τσεκάρει εσχάτως και ένα μη Ευρωπαίο στράικερ, με ισπανικό διαβατήριο, που μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιβηρική Χερσόνησο. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως σίγουρα δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Από 'κει και πέρα, εσχάτως... αυτοπροτάθηκε ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός Αρμίτσε Ορτέγκα, που παλιότερα αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Πριν μερικούς μήνες ο ΟΦΗ είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του, όμως ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να πάει στην Πολωνία (όπου τα πράγματα μάλλον δεν ήταν όπως τα περίμενε). Αυτή τη χρονική περίοδο, οι "ασπρόμαυροι" είναι μάλλον απίθανό να ασχοληθούν μαζί του.

Σε ό,τι αφορά τον Ράντι Ιγιάνγκα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες αναμένεται στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, αφού φαίνεται να είναι μια ιδιαίτερα προχωρημένη υπόθεση. Ο έμπειρος παίκτης είναι από τις περιπτώσεις που ξεχώρισε η τεχνική ηγεσία, αφού μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και στον κεντρικό άξονα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση Έλτον Καλέ, χθες συζητήθηκε στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ η αίτηση που έχει κάνει ο Βραζιλιάνος για να μείνει ελεύθερος. Στον ΟΦΗ φαίνεται ότι δε θα "τραβήξουν το σκοινί", αφού δεν έχουν πρόβλημα με το συμπολίτη Εργοτέλη, αλλά με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και την στάση που κράτησε.

Σχόλια