default-image

Ετοιμάζεται νέο ηγεμονικό συμβόλαιο για Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Ετοιμάζεται νέο ηγεμονικό συμβόλαιο για Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα μείνει στους «Μερένχες» ως το 2021!      

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS, με τον 31χρονο σούπερ σταρ επικοινώνησε ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ ζητώντας του συνάντηση για την επέκταση του συμβολαίου του. Βέβαια ο Ρονάλντο είναι ακόμα σε περίοδο διακοπών, όμως όπως όλα δείχνουν με την επιστροφή του στην Ισπανία θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στις 10 Αυγούστου, παρουσία και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Μέντες. Επίσης αναφέρεται ότι το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι η ημερομηνία λήξης του, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάνουν τα 21.000.000 ευρώ, όσα περίπου ορίζει και η τρέχουσα συμφωνία.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Πορτογαλίας, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Τόσο ο ίδιος, ωστόσο, όσο και η ομάδα δεν προτίθενται να περιμένουν να εκπνεύσει, αλλά πρόκειται σύντομα, είναι ζήτημα ημερών, να επεκτείνουν για αρκετά χρόνια ακόμα τη συνεργασία τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News