default-image

Το ευχαριστώ του Λευτέρη Πουπάκη στον Γαλανόλευκο Φάρο

Ποδόσφαιρο
Το ευχαριστώ του Λευτέρη Πουπάκη στον Γαλανόλευκο Φάρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Γενικός Αρχηγός της Κ-19 του ΟΦΗ και πρώην διεθνής τερματοφύλακας Λευτέρης Πουπάκης, τιμήθηκε από τον σύνδεσμο της Εθνικής ομάδας «Γαλανόλευκο Φάρο» σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 στο κέντρο «Πορτοκάλι» στα Χανιά.

Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ και της Εθνικής, τιμήθηκε για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα και όπως αναφέρει σε δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Γαλανόλευκο Φάρο, για την τιμή που μου έκανε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γαλανόλευκο Φάρο, για την προσπάθεια που κάνει. Τιμάει την Εθνική ομάδα, με όλη αυτήν  την ενέργεια που βγάζει και την ενεργό συμμετοχή του.Ολοι όσοι φορέσαμε την φανέλα της Εθνικής είμαστε συμπαραστάτες της προσπάθειας τους. Δίνει δύναμη στην Εθνική να συνεχίσει και να κάνει ξανά υπερήφανους τους Ελληνες. Το έχουμε ανάγκη σε αυτήν την εποχή».

Ενώ για την εκδήλωση ανέφερε ότι «ήταν όλα πολύ ωραία και πολύ οργανωμένα. Είδα ξανά πρόσωπα, με τα οποία μας συνδέουν πολλά από την παρουσία μας στην Εθνική ομάδα».

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ στην εκδήλωση παρέστη με τον Λευτέρη Πουπάκη, ο οποίος ήταν τιμώμενο πρόσωπο και το Νίκο Ανδριαδάκη, εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ακόμη οι πρώην παίκτες του ΟΦΗ  Νίκος Μαχλάς και ο Κώστας Κωσταντινίδης.

Όπως επίσης οι: Κατσουρανης, Αποστολακης, Παράσχος, Βαμβακούλας, Πουπάκης, Τσιάρτας, Νικολαϊδης, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Νικολούδης, Δαμανάκης, Γούναρης και Γουνδουλάκης, αλλά και  η κόρη του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, Δέσποινα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News