Αθλητισμός

Επτά μεταγραφές το βόλεϊ του ΟΦΗ που θέλει άνοδο

Σημαντικά ενισχύθηκε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην Α2 Εθνική κατηγορία των ανδρών.

Καταρχήν στον πάγκο της ομάδας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Ζλατιλίδη καθώς στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη υπήρξε σύμπνοια απόψεων και δεν άργησε να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στα μεταγραφικά τώρα, ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση επτά αθλητών αρκετοί εκ των οποίων έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες και δείχνουν ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο.

Σημαντικότερη όλων είναι η απόκτηση του Δημήτρη Χατζηλιάδη, ο οποίος έπαιξε την περυσινή σεζόν βασικός στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Απόλυτα ικανοποιημένος για τις κινήσεις που έγιναν δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλης στο επίσημο σάιτ ofierasitechnis.gr.. «Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, αλλάζει επίπεδο, με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει. Η ομάδα είναι για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη έχουμε άριστη συνεργασία. Πέρσι η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία θέλουμε να βαδίσουμε μαζί τα επόμενα χρόνια».

Αναλυτκά οι μεταγραφές του ΟΦΗ:

-Χατζηλιάδης Δημήτριος 29 ετών, ακραίος από Ηρακλή Θεσσαλονίκης

-Καπίρης Θωμάς 30 ετών από Λαμία

-Ίλιτς Τσέντομιρ 28 ετών από Εθνικό Αλεξανδρούπολης διαγώνιος

-Δημητρούδης Ιωάννης 30 ετών πασαδρος από ΓΕΑ Αλεξανδρούπολης

-Τεφτσής Μιχάλης 28 ετών από ΟΠΕΡεθύμνου Λίμπερο

-Αρχοντούδης Σταύρος 38 ετών ακραίος από ΓΕΑ αλεξανδρουπολης

-Μαριάτος Δημήτριος 22 ετών κεντρικός από ΓΕΗρακλείου.

Σχόλια