default-image

Πάει στη Σουηδία για να «καθαρίσει» ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Πάει στη Σουηδία για να «καθαρίσει» ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας ως παρακαταθήκη το υπέρ του 1-0 στο παιχνίδι της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 (OTE Sport 1) την ΑΪΚ στην Στοκχόλμη με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Οι «πράσινοι» ναι μεν έχουν τον πρώτο λόγο, όμως γνωρίζουν ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να πετύχουν το στόχο τους. Ο Αντρέα Στραματσόνι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα χρησιμοποιήσει τον Χουλτ καθώς δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ ίσως παρουσιάσει αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ίσως ξεκινήσει ο Γουακάσο αντί του Νάνο στο αριστερό άκρο, ενώ στη μεσαία γραμμή πιθανότατα ο Ρόμπιν Λουντ θα πάρει θέση μπροστά από τους Ζέκα και Λεντέσμα. Όσον αφορά τις άλλες θέσεις δεν αλλάζει κάτι, με τον Στιλ να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Μολέδο, Ιβανόφ και Κουτρουμπή να βρίσκονται στην άμυνα και τους Ιμπάρμπο - Μπεργκ μαζί στην επίθεση.

Η ΑΪΚ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης και με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της επί της Φάλκενμπεργκ στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Κάρλσον, Γιόχανσον, Χόιβελντ, Κποζό, Μπλόμπεργκ, Οφόρι, Σούντγκρεν, Ισιζάκι, Άβντιτς, Μαρκάνεν.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Μέστο, Γουακάσο (ή Νάνο), Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News