default-image

Με όπλο την έδρα της για την πρόκριση η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Με όπλο την έδρα της για την πρόκριση η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ έκανε κατά το ήμισυ τη δουλειά της στη Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα καλείται να την ολοκληρώσει υποδεχόμενη στις 21:00 (Novasports2) την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, όμως στην Ένωση αισιοδοξούν ότι με τη βοήθεια και του κόσμου τους θα καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και τέθηκε στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Δίλημμα Πέκχαρτ ή Μπακασέτας φαίνεται να έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια για την κορυφή της επίθεσης, ενώ εκτιμάται ότι ο Ούγκο Αλμέιδα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί από την αρχή.

Ντεμπούτο θα κάνει όπως φαίνεται και ο Πατίτο Ρονρίγκες, βοηθώντας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Ανέστης κάτω από τα δοκάρια και οι Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι και Γκάλο μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ο Σιμόες θα είναι δίπλα στον Γιόχανσον. Ο Βάργκας θα ξεκινήσει δεξιά και ο Μπαρμπόσα αριστερά, ενώ ο Μάνταλος θα είναι πίσω από το φουνταριστό που θα είναι είτε ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου ή ο Τσέχος.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Σεντ Ετιέν είναι: ο Ρουφιέ στο τέρμα, ο οποίος δεν χάνει με τίποτα παιχνίδι της γαλλικής ομάδας. Στην άμυνα οι Πολομά, Πογκμπά, Περέν και Τεοφίλ από τα αριστερά προς τα δεξιά. Νταμπό, Σελνάες, Λεμπουάν στο κέντρο. Ρου δεξιά, Χαμουμά αριστερά και ο Μπέριτς στην κορυφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News