Αθλητισμός

Βίκτορ: Η ευθύνη είναι όλη δική μου

Την ευθύνη της ήττας, του αποκλεισμού αλλά και του σχεδιασμού του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Βίκτορ μετά την ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

«Θέλω να συγχαρώ τη Χάποελ. Όταν δεν απειλείς την αντίπαλη εστία δεν είναι δυνατό να κερδίσεις. Είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία, δεν απειλήσαμε καθόλου, σε αντίθεση με τη Χάποελ που ήταν απειλή για μας. Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε. Δέχομαι τις ευθύνες όχι μόνο για το στήσιμο της ομάδας, αλλά και για το σχεδιασμό της», επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθσε:

«Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να αναλύσουμε με ψυχραιμία το παιχνίδι. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα από άποψη πάθους και ενέργεια. Από την πρώτη στιγμή ήρθα με στόχο να προετοιμάσω την ομάδα για τους ομίλους, χωρίς να το πετύχουμε όμως».

Όσο για την επόμενη μέρα; «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, είμαι έτοιμος να συνεχίσω την επόμενη μέρα. Πρέπει να μεταφέρουμε την ομάδα στους ομίλους του Europa League. Είναι πολύ σημαντικός ο προκριματικός του Europa League», δήλωσε.

Σχόλια