default-image

Αποκλεισμός-σοκ για τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Αποκλεισμός-σοκ για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαύρη σελίδα στο Ισραήλ για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν ξανά κάτω του μετρίου, ηττήθηκαν 1-0 από την Μπερ Σεβά κι εγκατέλειψαν άδοξα το Champions League. Έρχονται εξελίξεις στην ομάδα.

Άδοξο τέλος στα όνειρα του Ολυμπιακού για είσοδο στους ομίλους του Champions League έβαλε η Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι Ισραηλινοί δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την πολύ κακή εικόνα των ερυθρόλευκων και τους τιμώρησαν με ήττα-αποκλεισμό 1-0 (0-0 το πρώτο ματς) στο Turner Stadium.

Μέτριο πρόσωπο από τους παίκτες του Βίκτορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες αφού βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο, είδαν όλους τους χώρους προς την εστία του Γκόρες να είναι κλειστοί και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.Πιο τολμηροί στο δεύτερο οι γηπεδούχοι, που αφού εξουδετέρωσαν την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, στη συνέχεια τον πίεσαν κι έφτασαν στο χρυσό γκολ με τον Τζέντεκ στο 79ο λεπτό.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά, έπειτα και από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το πρώτο παιχνίδι και την κακή εικόνα στο Φάληρο.

Πιο καλό ξεκίνημα για την Χάποελ στο ματς. Η ομάδα του Μπερ Σεβά, έχοντας και την ώθηση από τους οπαδούς της που γέμισαν το γήπεδο, πήρε την μπάλα στα πόδια της και ανάγκασε τον Καπίνο σε μεγάλη επέμβαση μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός μετά από αυτή την φάση «ξύπνησε», ανέβασε τις γραμμές του κι ενώ δεν έγινε απειλητικός τουλάχιστον έβγαλε τους αντιπάλους του από την περιοχή του.

Παρότι το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, λόγω των αλλεπάλληλων λαθών στον χώρο του κέντρου, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές κι έγιναν αρκετά πιο πιεστικοί. Οι παίκτες του Βίτορ πλησίαζαν μεν την περιοχή του Γκόρες, όμως αδυνατούσαν να βγάλουν και τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Μπαχάρ βγήκε από το μισό της στο φινάλε του ημιχρόνου και προσπάθησε να πιέσει την άμυνα των Πειραιωτών, χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε έπειτα από τα πρώτα 45λεπτά.

Καμία ομάδα δεν ξεχώρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Χάποελ είχε την κατοχή, αλλά δεν απειλούσε, ενώ ο Ολυμπιακός περίμενε τις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι έριξαν το βάρος στα άκρα όπου οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν προβλήματα, έτσι κι από μία εξαιρετική ενέργεια του Νουακαέμε ήρθε και πάλι η σειρά του Καπίνο να πει μεγάλο «όχι» στο 56?. Ένα λεπτό, αργότερα έφτασε και η σειρά του Γκόρες να σώσει την ομάδα του, όταν ο Τσόρι με πανέξυπνη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ιντέγε, ο οποίος δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα.

Ο χρόνος κυλούσε και οι Πειραιώτες έδειχναν να «ξεμένουν» από δυνάμεις. Αντίθετα, οι παίκτες της Χάποελ έδειχναν περισσότερο αποφασισμένοι. Η επιμονή των παικτών του Μπαχάρ έφερε αποτελέσματα σε μια στημένη φάση, όπου η άμυνα του Καπίνο πιάστηκε στον ύπνο και ο Τζέντεκ τον νίκησε με σουτ στο 79ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά, οι ερυθρόλευκοι ήταν φανερό πως δεν είχαν κουράγιο να απειλήσουν και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε να μένουν εκτός την φάση των play-offs του Champions League.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61' Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60'Λούσιο), Νουακαέμε

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51'Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60' Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News