default-image

Δέχεται την πρόκληση της Α2 του μπάσκετ το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Δέχεται την πρόκληση της Α2 του μπάσκετ το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κάθε επισημότητα το Ηράκλειο αποδέχεται την πρόκληση της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ και ξεκινά το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή μπάσκετ του σωματείου αναφέρεται στις επιτυχίες της χρονιάς με κορυφαία, όπως τονίζει, την άνοδο στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ.

Παράλληλα αφήνει υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν μια και αναφέρει ότι ίσως είναι ακόμα πιο επιτυχημένη από την περυσινή.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης, γνωστοποιεί ότι την περασμένη εβδομάδα (27 Ιουλίου) σταμάτησαν και οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων. Έτσι ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2015-2016. Η Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές, τους εφόρους και τους γονείς για την άριστη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα κατά την περυσινή περίοδο που κατά γενική ομολογία ήταν μία αρκετά επιτυχημένη σεζόν τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Επίσης θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές του Ομίλου για την πρόοδό τους, αλλά και για τις αρκετά ικανοποιητικές αγωνιστικές τους επιτυχίες. Αξίζει εδώ να τονίσουμε ότι η ανδρική μας ομάδα κατόρθωσε, μετά από μία επιτυχημένη πορεία, να αγωνίζεται την επόμενη περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης, έχει τη βεβαιότητα ότι και η επόμενη περίοδος θα είναι το ίδιο και γιατί όχι περισσότερο επιτυχημένη, έτσι ώστε ο Όμιλος να εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νεολαία του Ηρακλείου, τόσο σε αθλητικό ο΄σο και σε κοινωνικό επίπεδο, γεγονός που αποτελεί τη βασική φιλοσοφία του Ομίλου (Αθλητικό-κοινωνική).

Για το λόγο αυτό ανακοινώνει ότι οι προπονήσεις για την επόμενη περίοδο θα ξεκινήσουν

τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

(μίνι-προμίνι-ακαδημίες και κορίτσια)

Σημείωση: Σχετικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News