default-image

Στραματσόνι: Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας

Ποδόσφαιρο
Στραματσόνι: Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμπιστοσύνη στην ομάδα του έχει ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως τόνισε μία ημέρα πριν τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League.

Ο τεχνικός των πρασίνων επισήμανε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς φάνηκε και στην Αθήνα ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, και γι' αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή της. Είναι μια καλή ομάδα, που έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Μου αρέσει το παιχνίδι της και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Ξέρουμε ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα. Ο Παναθηναϊκός έχει την δική του ταυτότητα στο παιχνίδι του και αυτό θα γίνει και αύριο. Με εντυπωσίασε η ικανότητά τους στα στημένα, έχουν πολύ καλούς επιθετικούς όπως ο Μάρκανεν και τους σεβόμαστε όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας», επισήμανε ο Στραματσόνι.

Για το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του είπε: «Θα είμαι πολύ ειλικρινής, δεν υπάρχει τρόπος να είσαι φρέσκος παρά μόνο παίζοντας, ο χρόνος για να ανακάμψουν οι παίκτες μετά το ματς είναι περισσότερος για μας. Μόνο παίζοντας μπορούμε να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα».

Σχετικά με τον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου, τόνισε: «Δεν μου αρέσει γενικά ο συνθετικός χλοοτάπητας, όμως γνωρίζω ότι είναι ένας σύγχρονος τύπος συνθετικού χλοοτάπητα. Γενικά, όμως μου αρέσει να παίζουμε σε κανονικό γρασίδι. Για εμάς θα είναι κάτι νέο, όμως στην σημερινή προπόνηση θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε καλύτερα στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση του Χουλτ, που ακολούθησε την αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμος, απάντησε: «Ο Νίκλας είναι μαζί μας, και για εκείνον θα είναι σίγουρα ξεχωριστό μιας και είναι παιχνίδι στην Σουηδία, όμως έχω 20 παίκτες και είμαστε μια ομάδα με δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και έτσι δεν ανησυχώ. Αύριο θα αποφασίσω οριστικά χωρίς όμως να ρισκάρω καθόλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News