Αθλητισμός

Ο Μάιρον Τζορτζ στο neakriti.gr για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ

Ο Μάιρον Τζορτζ ήταν (και ίσως παραμένει) ο ξεχωριστός στόχος του ΟΦΗ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, χωρίς το θέμα να προχωρήσει. Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον Κοσταρικανό στράικερ, που βρίσκεται στη Δανία, αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Χόμπρο.

Στις αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε, για τους δικούς του λόγους (έχει συμβόλαιο με την ομάδα του), δε θέλησε να αναφερθεί στις όποιες επαφές, αλλά άφησε «ανοιχτό παράθυρο», με την υποσημείωση ότι δεσμεύεται με την ομάδα της Δανίας για ένα ακόμα χρόνο.

Αρχικά υπογράμμισε: «Δεν ξέρω κάτι επίσημο. Διάβασα και εγώ ορισμένα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δε μίλησα με τον προπονητή ή κάποιον από τη διοίκηση».

Για την προοπτική μιας ουσιαστικότερης επαφής επισήμανε: «Όσο ήμουν στην ομάδα του ΟΦΗ η κατάσταση ήταν πολύπλοκη. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για όλους. Αν υπήρχε κάτι τώρα από τον ΟΦΗ, θα άκουγα τι έχει να μου πει η διοίκηση, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος. Άλλωστε, έχω συμβόλαιο με τη Χόμπρο και είμαι αφοσιωμένος σ' αυτή. Είμαι καλά εδώ κι αν κάποιος ενδιαφέρεται πρέπει να μιλήσει και με την ομάδα».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

Σχόλια