default-image

Τα δίνουν όλα για πρόκριση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Τα δίνουν όλα για πρόκριση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που κινούνται σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει των αποψινών αναμετρήσεων με Χάποελ Μπερ Σεβά και Άγιαξ αντίστοιχα.

Η πρόκληση της πρόκρισης είναι μεγάλη για τις δύο ελληνικές ομάδες, που θέλουν να εξασφαλίσουν το… εισιτήριο για τα πλέι-οφ της κορυφαίας διοργάνωσης.

Χρονικά προηγείται ο Ολυμπιακός, που απόψε στις 21:00 αντιμετωπίζει την Χάποελ στο Ισραήλ στη ρεβάνς το 0-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Βίκτορ και οι παίκτες του θα κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ, που ουσιαστικά θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα αναγκάσει τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του Ντουρμάζ και Ομάρ.

Σχήμα, που θα έχει υψηλό δείκτη δημιουργίας σκέφτεται ο προπονητής των Πειραιωτών. Σε μια πιθανή 11αδα, ο Καπίνο θα είναι και 4αδα στην άμυνα, οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντελα Μπέγια. Στην μεσαία γραμμή οι Καμπιάσο, Μπουχαλάκης και Μιλιβόγεβιτς, με τους Φορτούνη και Καμπιάσο πιο μπροστά σε επιτελικό ρόλο.

Στις 21:30 θα ακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην κατάμεστη Τούμπα, όπου μετά το 1-1 στο πρώτο ματς, ο δικέφαλος του Βορρά θέλει την πρόκριση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Βλάνταν Ίβιτς έχει δουλέψει πολύ με τους ποδοσφαιριστές στην τακτική. Μάλιστα, αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11αδα με αυτή του αγώνα στο Άμστερνταμ και θα αποτελείται από τους Γλύκο, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Χαρίση, Τσίμιροτ, Σακχόφ, Τζάλμα, Ροντρίγκες και Αθανασιάδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News