Αθλητισμός

Δεκαέξι μήνες αποκλεισμός στον Γιαννακόπουλο

Με δεκαεξάμηνο αποκλεισμό και πρόστιμο 20 χιλιάδες ευρώ τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον αθλητικό δικαστή.

Μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για αντικανονική είσοδο του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων» στο γήπεδο στους δύο πρώτους τελικούς της Basket League, ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε την τιμωρία του με δεκαέξι μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα και 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Παράλληλα, η «πράσινη» ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει τριάντα χιλιάδες ευρώ πρόστιμο συνολικά και να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ για μία αγωνιστική.

Αναλυτικά, η απόφαση με αριθμό 46/2.8.2016 του Αθλητικού Δικαστή για την είσοδό του κ. Γιαννακόπουλου στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ, αφορά τιμωρία οκτώ μηνών και δέκα χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, συν 15 χιλιάδες ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Για τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ, ο κ. Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με άλλους οκτώ μήνες και δέκα χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και οι «πράσινοι» με 15 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι ο ΕΣΑΚΕ πριν δύο εβδομάδες, ψήφισε τον συμψηφισμό των ποινών για φυσικά πρόσωπα, κάτι που σημαίνει πως αν η απόφαση αυτή εγκριθεί από την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και μετά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η τιμωρία του κ. Γιαννακόπουλου θα ισχύσει για οκτώ μήνες.

Σχόλια