Αθλητισμός

Αναχώρησε για το Ρίο η Ειρήνη Βασιλείου

Σήμερα το πρωί αναχώρησε η Ειρήνη Βασιλείου για το Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου θα ζήσει το όνειρό της συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πρωταθλήτρια της ΓΕΗ είναι η πρώτη από την αποστολή του στίβου που θα φτάσει στο Ολυμπιακό χωριό, ταξιδεύοντας μέσω Μαδρίτης.

Την 26χρονη αθλήτρια συνοδεύουν στο ταξίδι της ο αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιάννης Σταματόπουλος και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

"Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συμμετοχή. Νιώθω έτοιμη να δώσω το καλύτερο δυνατό. Μετά το Άμστερνταμ χρειάστηκε να βάλουμε προπόνηση, προκειμένου να διατηρηθώ σε καλό αγωνιστικό επίπεδο", είπε η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη και συμπλήρωσε: "Όταν θα τελειώσω τον αγώνα μου στο Ρίο, θέλω να νιώσω πως έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό". Για την Βασιλείου, η χρονιά αυτή είναι η αρχή μιας νέας σπουδαίας τετραετίας. "Για εμένα αυτή η χρονιά είναι η αρχή αυτών που θα ακολουθήσουν. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Πιστεύω πως έχω μπροστά μου πολλές ακόμη σπουδαίες διοργανώσεις".

Τα μέλη της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες σταδιακά για το Ρίο έως και τις 12 Αυγούστου. Απευθείας στο Ρίο θα ταξιδέψουν από τις ΗΠΑ, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Νίκος Σκαρβέλης και η Αλεξία Παππά.

Σχόλια