default-image

Εκδήλωση "Γαλανόλευκου Φάρου" με… χρώμα ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Εκδήλωση "Γαλανόλευκου Φάρου" με… χρώμα ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική εκδήλωση διοργανώνει αύριο στα Χανιά, ο σύνδεσμος φίλων Εθνικής ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος», γιορτάζοντας τα 12 χρόνια από την ίδρυση του.

Θα τιμηθούν πρώην ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της Εθνικής ομάδας και έγραψαν τη δική τους ιστορία, ενώ θα υπάρχει και… χρώμα ΟΦΗ, καθώς μεταξύ αυτών θα είναι οι Νίκος Μαχλάς, Λευτέρης Πουπάκης και Κώστας Κωνσταντινίδης.

Όπως έχει ανακοινωθεί καλεσμένοι του Γαλανόλευκου Φάρου είναι οι: Κατσουρανης, Αποστολακης, Mαχλάς, Παράσχος, Βαμβακούλας, Πουπάκης, Τσιάρτας, Νικολαϊδης, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Νικολούδης, Δαμανάκης, Γούναρης και Γουνδουλάκης, ενώ θα βραβευτεί η κόρη του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, Δέσποινα, η οποία θα έρθει από τις ΗΠΑ.

Με τίτλο της εκδήλωσης  «12 χρόνια Φάρος», ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας,  έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να βρεθεί στην γιορτή του συλλόγου και της Εθνικής, ώστε να παραστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα της «γαλανόλευκης» ιστορίας, και παράλληλα να περάσει μία όμορφη κρητική βραδιά με φαγητό, ποτό και τραγούδι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο κοσμικό κέντρο «Πορτοκάλι» στον Πλατανιά Χανίων την Τετάρτη 3 Αυγούστου, με τους Μανώλη Κονταρό και Νίκο Ζωιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News