Αθλητισμός

Συζήτηση της ΕΠΣΗ με Τριτωνία και αποφάσεις Δ.Σ.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ηρακλείου συνεδρίασε σήμερα και ένα από τα βασικά ζητήματα ήταν η ακρόαση που είχε ζητήσει η Τριτωνία για το θέμα της ανόδου στην Α2 κατηγορία.

Ουσιαστικά ξεκαθαρίστηκε ότι είναι θέμα ΕΠΟ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό η ομάδα του Αστριτσίου να κινηθεί νομικά.

Από κει και πέρα, πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις, καθώς Γαρίπα και Νέοι Μινωικής έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Β' ΕΠΣΗ, ενώ συζητήθηκε ακόμη ο καταρτισμός των ομίλων και το εφετινό Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

*Για την Γ' Κατηγορία δόθηκε παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της κλήρωσης και η νέα ημερομηνία έναρξης της Γ' Κατηγορίας.

*Μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να διεξαχθεί την φετινή περίοδο με δύο ομίλους των 14 ομάδων η Β' Κατηγορία. Δικαίωμα συμμετοχής αποκτούν από την Γ' ΕΠΣΗ η Γαρίπα και οι Νέοι Μινωικής για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 28 συνολικά ομάδων, καθώς 26 δήλωσαν συμμετοχή. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:30 στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί ο γεωγραφικός διαχωρισμός των ομίλων (ανατολικά-δυτικά νομού Ηρακλείου) και η κλήρωση για τις ομάδες με έδρα στην πόλη του Ηρακλείου.

*Η έναρξη της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα γίνει στις 3-4 Σεπτεμβρίου.

*Θα διεξαχθεί αγώνας Super Cup ΕΠΣΗ ανάμεσα στον πρωταθλητή Α1 Κατηγορίας ΠΟΑ και τον Κυπελλούχο ΕΠΣΗ, Ηρόδοτο. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Super Cup.

*Αποφασίστηκε να προκηρυχθούν θέσεις για δύο Ενωσιακούς προπονητές ΕΠΣΗ, Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της προκήρυξης.

Σχόλια