default-image

Μολέδο: Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες δυνατότητες

Ποδόσφαιρο
Μολέδο: Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες δυνατότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ροντρίγκο Μολέδο πέτυχε το μοναδικό γκολ της πρώτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και έθεσε φαβορί τους «πράσινους» για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Ο ίδιος μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στο γκολ της περασμένης Πέμπτης, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση είναι αναγκαία.

«Ήταν πολύ σημαντικό όχι μόνο για το γκολ, αλλά για τη νίκη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, στην έδρα μας και για μια σημαντική διοργάνωση. Οι αμυντικοί δεν σκοράρουν συχνά, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος. Από τη στιγμή που έφτασαν με υποδέχθηκαν πολύ καλά οι οπαδοί. Ο τρόπος να το ανταποδώσω αυτό, είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Το παρατσούκλι (φρουρός) που μου έδωσαν, με κάνει να συνειδητοποιώ πως έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου. Αισθάνομαι καλά να εκπροσωπώ αυτό το κλαμπ. Η ομάδα απουσίασε από την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, κάτι που έκανε και τον Σύλλογο και τον κόσμο να είναι δυσαρεστημένος, καθώς αυτό ήταν κάτι συνηθισμένο για αυτός.

Είναι αναγκαίο για όλους στον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος και η ομάδα έχουν δυνατότητες για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο στη διοργάνωση. Εγώ θα παλέψω για αυτό όσο μπορώ. Η στρατηγική μας είναι να παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Έχουμε τώρα ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Θα δουλέψουμε στη διάρκεια της εβδομάδας, έχοντας στο μυαλό μας αυτό το ματς. Το γκολ είναι δύσκολο να το υποσχεθώ, ειδικότερα ως αμυντικός. Αλλά αν μου παρουσιαστεί μια ευκαιρία, θα το προσπαθήσω, αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μια πολύ δυνατή επιθυμία για να πετύχουμε μέσα στο γήπεδο», είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός στην ιστοσελίδα "Globoesporte" της πατρίδας του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News