default-image

Έχει δυσκολευτεί ο Μπάτον στην Γερμανία

Αθλητισμός
Έχει δυσκολευτεί ο Μπάτον στην Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έχει βρει... σκούρα ο Τζένσον Μπάτον στο Γκραν Πρι της Γερμανίας. Ο Βρετανός δεν έχει την ανταγωνιστικότητα που είχε στην Ουγγαρία, ενώ την Παρασκευή (29/7) έχασε μεγάλο μέρος της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών λόγω ενός ερεθισμού στο μάτι, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Αυτό το τριήμερο είναι αρκετά δύσκολο για μένα. Έχω χάσει χρόνο με το μονοθέσιο, που δεν είναι και η πιο εύκολη προετοιμασία. Είναι δύσκολη αυτή η πίστα, αν δεν έχεις κάνει χιλιόμετρα. Είχα μερικά θέματα χθες, βγήκα από το μονοθέσιο νωρίς λόγω του ματιού μου. Το πρωί είχαμε μερικά προβλήματα, οπότε δεν έτρεξα καθόλου με την πολύ μαλακή γόμα στο FP3.

Ήμουν λίγο στο άγνωστο πηγαίνοντας στις κατατακτήριες δοκιμές. Είναι λογική η 12η θέση και πάντα θα είναι ωραίο να είσαι μπροστά από τον ομόσταυλό σου. Όμως, ακόμα δε βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε με την ισορροπία του μονοθεσίου.

Υπάρχει μία πιθανότητα να μπούμε στους βαθμούς αύριο. Ο αγώνας θα είναι αρκετά ενδιαφέρων, η εκκίνηση και η στρατηγική θα είναι σημαντικές, γι' αυτό ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε», ήταν τα λόγια του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009, με το πέρας των κατατακτηρίων δοκιμών στο Χοκενχάιμ.

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News