default-image

Κλείδωσαν οι συμμετοχές για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Κλείδωσαν οι συμμετοχές για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής από τις ομάδες για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου για την αγωνιστική σεζόν 2016-17. Στα γραφεία της Ένωσης από νωρίς το πρωί έσπευσαν και οι… τελευταίοι, ενώ το απόγευμα μετά την μικρή παράταση που δόθηκε συμπληρώθηκε το… παζλ για τη νέα σεζόν.

Α1 και Α2 κατηγορία είναι… κομπλέ, καθώς την συμμετοχή τους «κλείδωσαν» όλες οι ομάδες που είχαν δικαίωμα. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν ερωτηματικά για Αστέρα Μυρτιάς και Ρούβα, όμως τα δύο σωματεία δήλωσαν κανονικά. Βέβαια, για την ομάδα της Γέργερης υπάρχουν οι πληροφορίες ότι δε θα συμμετάσχει αγωνιστικά, αφού δεν έχει προς το παρών κάνει ενέργειες για την συγκρότηση έμψυχου δυναμικού. Αυτό βέβαια με τα τωρινά δεδομένα, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αλλάξει κάτι στο επόμενο διάστημα.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η Α2 θα είναι φέτος πλήρης, σε αντίθεση με πέρυσι, όπου Κόροιβος και Δαφνές δεν αγωνίστηκαν και έτσι κάθε ομάδα είχε δύο αγώνες λιγότερους σε κάθε γύρο.

Χωρίς δύο Β' και Γ' ΕΠΣΗ

Στο μεταξύ στην Β' ΕΠΣΗ δε δήλωσαν συμμετοχή Δαφνές και Κόροιβος, που για δεύτερη σερί χρονιά θα μείνουν «εκτός δράσης», ενώ στην τρίτη τη τάξη κατηγορία Γοργολαΐνι και Κορφές δε μπόρεσαν να «κατέβουν» στο νέο πρωτάθλημα.

Νέα ομάδα «Μαρτινέγκο»

Στην Γ' ΕΠΣΗ θα υπάρχει φέτος μια νέα ομάδα, με την ονομασία «Μαρτινέγκο» και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα είναι η τρίτη ομάδα του Εργοτέλη στα τοπικά πρωταθλήματα. Στην Α2 θα αγωνιστούν οι Νέοι Εργοτέλη, στην Β' ΕΠΣΗ τα Κανάρια και στην Γ' κατηγορία το «Μαρτινέγκο».

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συγκρότηση των ομίλων της Β' κατηγορίας, ενώ θα ξεκαθαρίσει και ο αριθμός των ομάδων μετά τις «απώλειες» Δαφνών και Κόροιβου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News