default-image

Μέσω Κηφισιάς στην Α2 το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Μέσω Κηφισιάς στην Α2 το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστική φαίνεται ότι είναι η απόφαση της Κηφισιάς να μην πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Basket League κάτι που αυτόματα ανοίγει το δρόμο για το Ηράκλειο να ανέβει στην Α2 κατηγορία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι άνθρωποι της Κηφισιάς βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ όπου ενημέρωσαν τη διοργανώτρια αρχή ότι αδυνατούν να κατεβάσουν ομάδα στην Α1 και θα αγωνιστούν στη Β' Εθνική τη νέα σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι μία ομάδα από την Α2 κατηγορία θα κληθεί να την αντικαταστήσει και άρα ανοίγει μία θέση στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που Λάρισα και ΓΣ Λαρισαίων έχουν εξασφαλίσει την άνοδο μέσω των μπαράζ προτεραιότητας, επόμενη επιλαχούσα ομάδα είναι αυτή του Ηρακλείου που είχε βγει τρίτη στα μπαράζ προτεραιότητας.

Πλέον απομένει να επισημοποιηθεί η απόφαση της Κηφισιάς και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός του Ηρακλείου για την Α2 κατηγορία.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και το ποια ομάδα θα αντικαταστήσει την Κηφισιά στην α1 καθώς ο Φάρος που είναι πρώτος επιλαχόν δε δείχνει διατεθειμένος να αποδεχτεί την άνοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News