Αθλητισμός

Πήραν τις προκαταβολές τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Με γεμάτα πορτοφόλια θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καθώς, όπως έκανε γνωστό σήμερα η διοίκηση, μοιράστηκαν περίπου 60.000 ευρώ για τις προκαταβολές τους και άλλες υποχρεώσεις.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Περίπου 60 χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν σε παίκτες του ΟΦΗ, χρήματα που αφορούν σε προκαταβολές συμβολαίων και άλλες υποχρεώσεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αφορμή το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν αποκλειστικά απο τους μετόχους, της υπο ίδρυση ΠΑΕ ΟΦΗ1925.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή οι μέτοχοι του ΟΦΗ, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι θέλουν να βαδίσουν με κύριο χαρακτηριστικό τη συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, όπως άλλωστε συνέβη και στην χρονιά που πέρασε».

Με αφορμή την υπόθεση του Μπλάζιτς οι άνθρωποι του ΟΦΗ επισημαίνουν ότι δε θα παίξουν το παιχνίδι των μάνατζερ και των ποδοσφαιριτσών.

«Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ θα πέσει θύμα εκβιασμού και εκμετάλλευσης κάποιων, που θέλουν να πάρουν χρήματα που δεν τα αξίζουν, κάνουν μεγάλο λάθος. Ας τα βρουν αλλού. Ο ΟΦΗ δεν παρακαλάει κανένα. Στο τέλος της χρονιάς, θα δούμε ποιός δικαιώθηκε με την επιλογή του, αγωνιστικά και οικονομικά» λένε στην κρητική ομάδα.

Σχόλια