default-image

Σταθόπουλος για το... μέλλον στον ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
Σταθόπουλος για το... μέλλον στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο πρώην φορ της Τβέντε και η απόφαση που πάρθηκε είναι να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Αντώνης Σταθόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Εράνη Φιλιατρών.

Το καλοκαίρι του 2013, τον απέκτησε η Τβέντε για να αγωνιστεί αρχικά στην Κ17 και στη συνέχεια στην Κ19. Έχει περάσει από τα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων και παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο νεαρός διεθνής ταξίδεψε με την «ασπρόμαυρη» αποστολή από την Ολλανδία και την Πέμπτη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ υποδέχθηκε τον παίκτη και μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων τον παρουσίασε με κάθε επισημότητα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή, την οποία ήθελα πολύ. Θέλω να βοηθήσω αφενός την ομάδα και αφετέρου τον εαυτό μου. Κύριος στόχος μου είναι καταρχήν να καταφέρω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ».

Από την μεριά του, ο διευθυντής του ΠΑΟΚ Academy, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, μίλησε για την μεταγραφή: «Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε στην Θεσσαλονίκη και πριν τρία χρόνια, αλλά πλέον είναι εδώ. Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετικές προοπτικές και θέλουμε να τον δούμε να φτάνει μέσα από την Κ20 στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου».

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News