default-image

Για το καλύτερο στη Γαλλία η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Για το καλύτερο στη Γαλλία η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στα Κύπελλα Ευρώπης μετά από 4,5 χρόνια και σήμερα (22:00 novasports 2) αντιμετωπίζει τη Σεντ Ετιέν, στο πλαίσιο της 3ης προκριματικής φάσης του Europa League.

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά πάμε για να διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό έχουμε δείξει μέχρι τώρα και πάμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πάμε για ό,τι το καλύτερο», τόνισε ο Τιμούρ Κετσπάγια που φαίνεται να έχει ένα μόνο δίλημμα για το αρχικό σχήμα. Αυτό αφορά στον ένα εκ των δύο παικτών που θα αγωνιστούν στα πλάγια της επίθεσης. Τη θέση αυτή διεκδικούν ο Χρήστος Αραβίδης και ο Ρόναλντ Βάργκας. Τις υπόλοιπες δέκα θέσεις έχουν κλειδώσει οι Ανέστης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόσα και Πέκχαρτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδέψουν για τη Γαλλία χωρίς τα δύο νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα. Συγκεκριμένα, ο Τιμούρ Κετσπάγια έκρινε ότι οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατρίσιο Ροντρίγκες είναι ανέτοιμοι και έτσι τους απέκλεισε από την αποστολή. Εκτός και ο τρίτος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Ντούνης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Mπακασέτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News