default-image

Αναμένεται να κόψουν την ανάσα οι βουτιές στον Άγιο Νικόλαο

Σπορ
Αναμένεται να κόψουν την ανάσα οι βουτιές στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πολύ θεαματικό τουρνουά που παράλληλα… κόβει την ανάσα διοργανώνει στο τέλος Αυγούστου στον Άγιο Νικόλαο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισµός του ?ήµου Αγίου Νικολάου διοργανώνει για πρώτη φορά το «Agios Nikolaos - Cliff Diving 2016", σε συνεργασία µε την Word High Diving Federation στα πρότυπα και προδιαγραφές ενός διεθνούς Cliff Diving Show.

Στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει µακροχρόνια το σήµα κατατεθέν της πόλης του Αγίου Νικολάου και της φηµισµένης και ιδιαίτερης οµορφιάς λίµνης του. Η διοργάνωση συµπεριλαµβάνει καταδύσεις από δεκαέξι µέτρα από διεθνούς φήµης καταδύτες σε διαφορετικά στυλ και βαθµό δυσκολίας. Στην εκδήλωση θα λάβουν µέρος επαγγελµατίες και ερασιτέχνες καταδύτες, µέλη της World High Diving Federation από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Ελβετία, Γερµανία, Ρωσία, ?ανία και Μεγάλη Βρετανία) οι οποίοι για πρώτη φορά θα καταδυθούν στην χώρα µας.

Παράλληλα προγραμματίζεται αναβίωση αγώνων κολύµβησης και υδατοσφαίρισης στη Λίµνη Αγίου Νικολάου. Ο ΠΑΟ?ΑΝ, σε συνεργασία µε το Ναυτικό Όµιλο Αγίου Νικολάου διοργανώνει αγώνες κολύµβησης και υδατοσφαίρισης στις 27 Αυγούστου 2016 ηµέρα Σάββατο και ώρα 17.00 µ.µ στη Λίµνη του Αγίου Νικολάου. Στόχος η αναβίωση αγώνων κολύµβησης και υδατοσφαίρισης στο πρώτο φυσικό κολυµβητήριο του ΝΟΑΝ στη λίµνη του Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News