default-image

Προδότη χαρακτήρισε τον Ιγκουαΐν ο πρόεδρος της Νάπολι

Ποδόσφαιρο
Προδότη χαρακτήρισε τον Ιγκουαΐν ο πρόεδρος της Νάπολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασε κατά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον ποδοσφαιριστή «προδότη».

Η μεταγραφή του Αργεντινού στη Γιουβέντους ανακοινώθηκε μόλις χθες, όμως δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της Νάπολι παρότι το σωματείο θα βάλει στα ταμεία του πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

«Καταλάβαμε, ήδη από τα πρώτα δημοσιεύματα που προέκυψαν και με βάσει τα όσα έλεγε ο ατζέντης και αδερφός του Ιγκουαΐν, πως υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε τον παίκτη», δήλωσε στην «Corriere dello Sport» ο Ντε Λαουρέντις.

«Δεν περιμέναμε όμως πραγματικά να φύγει, ούτε ότι θα ακύρωνε έτσι τα τρία χρόνια που πέρασε στη Νάπολι. Μερικοί πιστεύουν πως το να μιλάς για προδοσία είναι υπερβολικό, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Αυτή η μεταγραφική κίνηση αποτελεί προδοσία με όλη τη σημασία της λέξης, που περιλαμβάνει κιόλας και την αχαριστία», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Και με αφορμή την υψηλή ρήτρα που ενεργοποιήθηκε από μεριάς Γιουβέντους σχολίασε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο πλέον, αδίστακτο, έχει εκλείψει τελείως το συναίσθημα.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News