Αθλητισμός

Λαμπράκης: Φτιάχνουμε μία ομάδα ανάλογη των προσδοκιών

Το… νέο ΟΦΗ αναλύει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σταύρος Λαμπράκης, επισημαίνοντας ότι δημιουργείται ένα σύνολο αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου που θα τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο.

Ο κ. Λαμπράκης αποκάλυψε επίσης ότι θα γίνουν ακόμα 3 με 4 προσθήκες, όμως οι κινήσεις θα είναι μελετημένες και όχι βιαστικές.

«Φτιάχνουμε μια ομάδα, που θα είναι αντάξια των προσδοκιών του κόσμου και θα δίνει και την ψυχή της στο γήπεδο» είπε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ  στο επίσημο σάιτ του συλλόγου (ofi1925.gr) και πρόσθεσε: «Πηγαίνουμε για 3-4 ακόμη κινήσεις πρώτης γραμμής. Δεν θα βιαστούμε. Κομμάτι-κομμάτι θα ολοκληρώσουμε το παζλ του φετινού ΟΦΗ. Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ κοντά, αλλά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για οτιδήποτε καλό προκύψει. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη μπροστά μας, για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ομάδα μας».

Για τα στοιχεία που θα έχει η ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Football league, ο Σταύρος Λαμπράκης, επισημαίνει: «Φτιάχνουμε ομάδα που θα έχει ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο. Χωρίς υπερβολές και με βάση το μπάτζετ που έχουμε αποφασίσει. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει σελίδα με τη σημερινή διοίκηση που υπάρχει, η οποία θέλει να βαδίσει με οικονομική συνέπεια και σοβαρότητα, ώστε ο ΟΦΗ να μπει ξαναμπεί ποτέ στις περιπέτειες των τελευταίων ετών».

Τέλος αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Νίκο Νιόπλια επισήμανε: «Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή, στο τιμ συνολικά και στη δουλειά που γίνεται, υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές και ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος, ότι θα γίνει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας όλων είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει περήφανο τον κόσμο και θα δίνει και την ψυχή της στο γήπεδο».

Σχόλια