default-image

Σκορ πρόκρισης θέλει απόψε ο Ολυμπιακός με Χάποελ

Ποδόσφαιρο
Σκορ πρόκρισης θέλει απόψε ο Ολυμπιακός με Χάποελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον ΠΑΟΚ σκυτάλη παίρνει απόψε ο Ολυμπιακός στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 21:45 (Novasports 2) την Χάπολε Μπερ Σεβά με στόχο να πάρουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να πανηγυρίσουν από απόψε την πρόκριση.

Στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός μοιάζει το απόλυτο φαβορί απέναντι σε μία άγνωστη στο πολύ κοινό ομάδα. Φυσικά θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας με τον Βίκτορ να προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του και αυτό ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην εμφάνιση των Πειραιωτών, οι οποίοι προβλημάτισαν στο τελευταίο φιλικό τους.

Η σημαντικότερη από τις αλλαγές είναι η χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη πίσω από τον σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ντουρμάζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, Μανιάτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Μαζουακού, Πάρντο, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Ελαμπτνελαουί και Ρέτσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News