default-image

Όλα έτοιμα για τα «Ελεύθεια» των… πρωταθλητών

Σπορ
Όλα έτοιμα για τα «Ελεύθεια» των… πρωταθλητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Χερσονήσου και η Κοινωφελής Επιχείρηση συνδιοργανώνουν  τους 1ους Παγκρήτιους Ποδηλατικούς  Αγώνες «Ελεύθεια 2016»  με σύνθημα από την «Ελιά….στους Ολυμπιακούς Aγώνες του Ρίο» υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας  Κρήτης την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00 μ. μ. στη Ελιά Πεδιάδος του Δήμου Χερσονήσου.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες ποδηλασίας, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Αργυρώ  Μηλάκη για τη μεγάλη τους προσπάθεια να εκπροσωπήσουν  την Πατρίδα  μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, το χρυσό δίδυμο Άννα και Ειρήνη Βασιλείου Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες στίβου για τις αθλητικές τους διακρίσεις  αλλά και για την συμμετοχή της Ειρήνης Βασιλείου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Μανώλη Κλωνάρη Παγκόσμιο Πρωταθλητή καράτε-kick boxing αλλά και τον εξαίρετο καλλιτέχνη Ψαραντώνη για την πολύχρονη προσφορά του στην Κρητική μουσική παράδοση του τόπου μας.

H εκκίνηση  1ου  Παγκρήτιου Ποδηλατικού Αγώνα θα γίνει στις 17:00  από το  γήπεδο του Ρωμανού ενώ η απονομή των επάθλων στις 20:00 και η  συναυλία με τον Ψαραντώνη στις  21:00.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο  εκπολιτιστικός εξωραϊστικός Σύλλογος Ελιάς "Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός"- Ποδοσφαιρικός Όμιλος " Ρωμανός" - Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ηρακλείου "Τάλως"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News