Αθλητισμός

Έπεσε η αυλαία στα τουρνουά τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

Με πρωτιές και πολύ καλές εμφανίσεις ολοκληρώθηκε το τελευταίο τουρνουά τένις για τη σεζόν 2015-2016 για τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α, που έγινε στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου με την συνδιοργάνωση της Ζ' ΕφΣΑΚ.

Την πρώτη θέση στα κορίτσια 14 ετών κατέκτησε η Χαρά Βελιβασάκη που μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το τουρνουά, στον τελικό κέρδισε την Βαρβεράκη του Ο.Α. Χανιών με 62 60. Την Τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία πήρε η Κατερίνα Ζαφειροπούλου που στον ημιτελικό έπαιξε με την Βελιβασάκη και έχασε 63 46 61.

Την δεύτερη θέση στα αγόρια 14 ετών πήρε ο Βαγγέλης Μπόγρης, ο Βαγγέλης στον τελικό έχασε από τον Τσαγλιώτη του Ο.Α. Ρεθύμνου με 63 57 61. Την Τρίτη θέση κατέκτησε και ο Δημήτρης Δελάκης που στον ημιτελικό έχασε από τον Μπόγρη  με 60 60.

Ο Αναστάσης Μανδαλενάκης ήρθε δεύτερος στην κατηγορία αγόρια 12 ετών, αφού στον τελικό δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σφυράκη του Λατω Αγ. Νικολάου και έχασε με 75 46 64. Στους 16 μπήκαν οι Νίκος Γενναράκης και Εμμανουήλ Ταβερναράκης.

Η Χρυσή Νταμπακάκη στα κορίτσια 12 έφτασε στην οκτάδα, ενώ Αθηνά Μπόγρη και Μάριαν Γαρεφαλάκη έχασαν στην 16αδα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς που έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Συγχαρεί όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους.

Σχόλια