default-image

Ο Πουπάκης γενικός αρχηγός στην Κ19 του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ο Πουπάκης γενικός αρχηγός στην Κ19 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευτέρης Πουπάκης θα είναι όπως ανακοινώθηκε Γενικός Αρχηγός της Κ-19 του ΟΦΗ, αλλά και σύμβουλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για θέματα που αφορούν και την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα ο Λευτέρης Πουπάκης εκπροσώπησε την διοίκηση στην «πρώτη» συγκέντρωση της Κ-19 που έγινε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Πλεσίτη και τον τεχνικό διευθυντή Μηνά Πίτσο.

Ο Λευτέρης Πουπάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ  ανέφερε για τον ρόλο του στην Κ-19 του ΟΦΗ ότι «είμαστε πάντα παρόντες σε αυτήν την ομάδα και θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της.

Ο στόχος μας είναι μέσα απο την Κ-19 να μπορέσει ο ΟΦΗ να δεί καλύτερες μέρες στο μέλλον, σε θέματα που αφορούν την υποδομή του. Θα είμαι εδώ σε ότι μου ζητηθεί, ώστε να προσφέρω την εμπειρία 50 χρόνων που έχω στο ποδόσφαιρο».

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ λοιπόν αποτελείται (φωτό) από τους: Λευτέρη Πουπάκη (Γενικός Αρχηγός),  Μηνά Πίτσο (Τεχνικός Διευθυντής), Βασίλη Πλεσίτη (προπονητής) Γιώργο Γαυγιωτάκη (προπονητής τερματοφυλάκων)και  Μιχάλη Μιχελογιαννάκη (φροντιστής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News