default-image

Δοκιμάζει παίκτες ο Νιόπλιας

Αθλητισμός
Δοκιμάζει παίκτες ο Νιόπλιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από την βασική μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ, η οποία έχει εστιαστεί σε τρείς ακόμη παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, όπως τόνισε και ο Νίκος Νιόπλιας στη πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, δεν λέει όχι σε δοκιμές παικτών, που του προτείνονται.

Έτσι, όπως συνέβη στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, στην οποία ο Νίκος Νιόπλιας, είδε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, έτσι και στην δεύτερη που ξεκίνησε την Δευτέρα (25/7), ο τεχνικός του ΟΦΗ «τσεκάρει» παίκτες που έχουν προταθεί στο σύλλογο.

Αυτή τη φορά από το μικροσκόπιο του προπονητή του ΟΦΗ περνούν οι Γιώργος Θέος ( μέσος), ένας ομογενής από την Γερμανία αμυντικός μέσος (γεννημένος το 1998) και ένας Αυστριακός επιθετικός (γεννημένος το 1997).

Από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά τεστ την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζει ο Ανδρέας Ξηρός (γεννημένος το 1997).

Όπως αναφέρει η διευκρινιστική ανακοίνωση του ΟΦΗ, για τους παίκτες που τσεκάρει αυτήν την εποχή ο Νίκος Νιόπλιας «για αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, οι παίκτες αυτοί δεν αφορούν τον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ, όπου η απόφαση είναι να αποκτηθούν τρείς παίκτες πρώτης γραμμής.

 Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, ο ΟΦΗ θα εξακολουθεί να αναζητά πάντα κάτι ενδιαφέρον, μέσα απο πληροφορίες που συλλέγει, ή παίκτες που προτείνονται, ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι σε καλή ηλικία και έχουν την ποιότητα που απαιτεί ο ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News