default-image

Επίθεση της "Θύρας 13" στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ποδόσφαιρο
Επίθεση της "Θύρας 13" στον ΠΑΣ Γιάννινα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση για την παραχώρηση της Λεωφόρου ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να παίξει το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άλκμααρ, προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, με τη Θύρα 13 να χρησιμοποιεί πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους Ηπειρώτες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Η Θύρα 13 εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην παραχώρηση της ιστορικής μας έδρας στο υποταγμένο σωματείο της Ηπείρου για το ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Είναι απορίας άξιο πώς στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αυξημένες αρμοδιότητες, άρα και ευθύνες, καταδέχονται έστω και να συνομιλούν με παράγοντες που εχθρεύονται το σύλλογό μας. Είναι ανήκουστο να θέλουμε να εξυπηρετήσουμε ομάδες, των οποίων οι οπαδοί επιδίδονται σε ακατάσχετο υβρεολόγιο εναντίον της ομάδας μας και του προέδρου επί προσωπικού,καθε φορά που παίζουμε στην έδρα τους,και ο ίδιος τώρα να δέχεται να παραχωρηθεί το γήπεδό μας!

Η Θύρα 13 δεν ξεχνάει… Δεν ξεχνάει τον πόλεμο που δέχεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός από τα παραρτήματα, που μοναδικό σκοπό εχουν να βλάψουν εμάς, ώστε να ικανοποιήσουν το χοντρό αφεντικό τους (και παλαιότερα τον παραγκάρχη-πράκτορα της Στάζι). Δεν ξεχνάμε την ταλαιπωρία που υποστήκαμε πρόπερσι για να παρακολουθήσουμε ενα ομιχλώδες ημίχρονο-παρωδία σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει! Η "περήφανη" ομάδα των Ιωαννίνων είναι η ίδια που το 2003 αρνήθηκε να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του μεταξύ μας παιχνιδιού μετά την υπερπροσπάθεια μας ενάντια στην Πόρτο,με αποτέλεσμα την γκέλα που ακολούθως μας στοίχισε το πρωτάθλημα. Ο Χριστοβασίλης, που έρχεται τώρα σαν επαίτης για να χρησιμοποιήσει τη Λεωφόρο μας, είναι ο ίδιος που έκανε τα πάντα για να παίξουμε στο παγοδρόμιο του πριν λίγα χρόνια, με κρυφή ελπίδα να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο τότε Παναθηναϊκό. Είναι αυτός που πάντοτε βρίσκει προφάσεις και υψώνει εμπόδια στην παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες (ανεπιτυχώς για τον ίδιο τις περισσότερες φορές), ενώ στις άλλες ομάδες μοιράζει απλόχερα τα εισιτήρια. Είναι αυτός και οι όμοιοί του που έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο,και επειδή βλέπουν το σύστημα-έκτρωμα να καταρρέει, κοιτάνε να επιβιώσουν γλείφοντας εκεί που μέχρι πρότινος έφτυναν!

Οπως στρώσατε,θα κοιμηθείτε… Είστε ανεπιθύμητοι στο γήπεδό μας! Είστε ανεπιθύμητοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Κλαφτείτε στα πιόνια του συστήματος να σας παραχωρήσουν κάποιο γήπεδο-βούρκο, για να νιώθετε πως παίζετε σε παρόμοιο με τους Ζωσιμάδες περιβάλλον. Δε θέλουμε να μολύνετε τη Λεωφόρο μας με την παρουσία σας.

Την ίδια μέρα, μάλιστα, στις 4 Αυγούστου, η ομάδα μας δίνει τον αγώνα-ρεβάνς με την ΑΙΚ στη Σουηδία, οπότε καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα βρίσκονται στην Αθήνα,να έρθουν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, στον τάφο του Ινδού και στις γειτονικές με το γήπεδο καφετέριες, για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για πρόκριση. Επομένως, όποιος οπαδός του Πας θελήσει να έρθει στη Λεωφόρο,θα πρέπει να περάσει από μπροστά μας…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News